SARO Vinkøleskab model WK CV 350 PV – 127 flasker

19.235 kr.

Oplev luksusen ved at opbevare dine vine i et stilfuldt og rummeligt vinkøleskab med plads til 127 flasker. Hold din samling frisk og velsmagende.

Køb her

Varenummer (SKU): 3930301703558719 Kategori:

Opdag en ny dimension af vinopbevaring med SARO Vinkøleskab model WK CV 350 PV. Dette elegante og moderne vinkøleskab er ikke bare en opbevaringsenhed, det er et kunstværk, der harmonerer med din passion for vin. Med plads til op til 127 flasker kan du nu opbygge din egen vinkælder derhjemme og præsentere din vinsamling med stil og elegance.

Det stålbelagte kabinet og det låsbare design på døren sikrer ikke blot en holdbar og sikker opbevaring, men tilføjer også et strejf af luksus til dit hjem. De 4 justerbare trægitre og den ekstra gulvrist sikrer, at dine flasker opbevares sikkert og med lethed, mens den indbyggede LED-belysning fremhæver hver eneste flaske og giver rummet en varm glød.

Med en digital termostat har du fuld kontrol over temperaturen i vinkøleskabet, så du kan skabe de optimale betingelser for din vin. Den forcerede luftkøling og automatisk afrimning sikrer, at din vin opbevares perfekt uden risiko for temperatursvingninger eller fugtighedsproblemer. Dette vinkøleskab er velegnet til klimaklasse 4, hvilket gør det ideelt til brug i ethvert hjem.

Med SARO Vinkøleskab model WK CV 350 PV tager du din vinoplevelse til nye højder. Lad dig inspirere af det smukke design, den innovative teknologi og den enestående kapacitet til at opbevare dine vine med omhu og stil. Forkæl dig selv og din vinsamling med dette ekstravagante vinkøleskab, og lad dine vine fortælle deres egen historie. Oplev forskellen og skab uforglemmelige vinoplevelser med SARO Vinkøleskab model WK CV 350 PV.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SARO Vinkøleskab model WK CV 350 PV – 127 flasker”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.