SARO Vinkøleskab model CV 800 PV – 280 flasker

26.190 kr.

Oplev den ultimative luksus med SARO Vinkøleskab model CV 800 PV – opbevar op til 280 flasker i stil og elegant design. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 3930301970253717 Kategori:

Hvis du elsker god vin og ønsker at opbevare dine samlinger på en stilfuld og effektiv måde, så er SARO Vinkøleskab model CV 800 PV det perfekte valg for dig. Dette imponerende vinkøleskab skiller sig ud med sit elegante design og imponerende kapacitet på op til 280 flasker, hvilket gør det ideelt til både vinentusiaster og restauratører.

Med et kabinet og interiør lavet af stål og plastbelægning i en stilfuld sort farve, emmer dette vinkøleskab af kvalitet og holdbarhed. De to glasdøre er aflåselige, hvilket sikrer, at din vin samling er sikker og beskyttet mod uautoriseret adgang. De fire justerbare gitre giver dig mulighed for at tilpasse opbevaringspladsen efter dine behov, så du nemt kan organisere dine flasker og holde styr på din samling.

Den indbyggede LED-belysning tilføjer en subtil og elegant atmosfære til vinkøleskabet, mens den digitale termostat sikrer præcis temperaturstyring for at opretholde den optimale opbevaringstemperatur for din vin. Forceret luftkøling sikrer ensartet køling i hele vinkøleskabet, mens den automatiske afrimningsfunktion gør vedligeholdelsen let og bekvem.

Med et imponerende temperaturområde kan du opbevare både rødvine og hvidvine på deres optimale temperaturer, så hver eneste flaske bevares perfekt. SARO Vinkøleskab model CV 800 PV er det ultimative valg for enhver vinelsker, der ønsker det bedste til deres vin samling. Gør din vinopbevaring til en fornøjelse med dette stilfulde og effektive vinkøleskab fra SARO.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SARO Vinkøleskab model CV 800 PV – 280 flasker”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.