Tilbud!

Gram VS54586-90B/1 Vinkøleskab (sort)

Original price was: 9.999 kr..Current price is: 6.368 kr..

Opnå den perfekte temperatur til din favoritvin med det stilfulde Gram VS54586-90B/1 vinkøleskab. Bevar smagen med elegance. 🍷

Køb her

Varenummer (SKU): 1408801775786579 Kategori:

Opdag en helt ny måde at bevare og fremvise dine dyrebare vine med Gram VS54586-90B/1 Vinkøleskab i sort. Dette vinkøleskab er designet til at imponere med sin elegante sort farve og moderne funktioner.

Du behøver ikke længere bekymre dig om at opbevare dine vine det rette sted, for dette vinkøleskab fra Gram VS54586-90B/1 er skabt til at opretholde den perfekte temperatur og fugtighed. Med en kapacitet på 45 flasker er der rigelig plads til at udforske nye vine og holde dine favoritter inden for rækkevidde.

Det unikke ved dette vinkøleskab er dets 2 temperaturzoner, der giver dig mulighed for at opbevare forskellige vine ved forskellige temperaturer. Du kan vælge den ideelle temperatur for hvidvin, rosé eller rødvin og være sikker på, at de forbliver i perfekt stand, indtil de er klar til at blive nydt.

Det indvendige lys giver dit vinkøleskab en sofistikeret atmosfære, der tilføjer en elegant touch til dit køkken eller spisestue. Og med sit lave lydniveau forstyrrer det ikke din daglige rutine eller hyggelige middagsselskaber.

Hver flaske vin fortjener at være i fokus, og derfor er dette vinkøleskab udstyret med en dør alarm, der holder styr på temperaturen og sikrer, at dine vine altid er beskyttet. Frygt ikke mere for uønskede temperaturudsving eller unødvendigt spild af dine dyrebare vine.

Opdag en fryd for vineksperter og vinelskere overalt med Gram VS54586-90B/1 Vinkøleskab i sort. Lad dette vinkøleskab være din pålidelige partner i at bevare og præsentere dine vine på den bedste måde muligt. Så du kan nyde hver eneste slurk med fuld tillid og beundring.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gram VS54586-90B/1 Vinkøleskab (sort)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.