Backbar / Bar køleskab – 1 glaslåge – DB106H

4.283 kr.

Opgrader din bar med Backbar’s stilfulde og pladsbesparende køleskab. Den ene glaslåge sikrer nem adgang og præsentation af kolde drikkevarer. Køb nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 3930301108965325 Kategori:

Oplev en køleoplevelse, der er så imponerende som dine drinks med vores Backbar / Bar køleskab – 1 glaslåge – DB106H. Dette køleskab er skabt til at imponere med sit elegante og moderne design samt dets fantastiske kølekapacitet.

Med en energivenlig ydeevne er dette køleskab ikke bare godt for dine drinks, men også for miljøet. Det bruger i gennemsnit 56% mindre strøm end tidligere modeller fra samme serie, så du kan nyde dine kolde drikke med god samvittighed.

Det ventilerede kølesystem er designet til at sikre en hurtig cool-down tid, så du aldrig behøver at bekymre dig om ventetid. På den måde kan du altid servere friske og kolde drikkevarer til dine gæster.

Det elegante design med den glaslåge gør ikke kun dette køleskab til det perfekte funktionelle element i din bar, det er også et æstetisk statement. Dine drinks vil tage sig bedst ud, når de opbevares i dette stilfulde køleskab.

Så gør din bar til en oase af kolde fristelser med vores Backbar / Bar køleskab – 1 glaslåge – DB106H. Det er det perfekte valg for enhver bartender eller drink-entusiast, der ønsker at imponere og inspirere med deres køleløsning.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Backbar / Bar køleskab – 1 glaslåge – DB106H”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.