Dometic C18B vinkøleskab, 2 temperatur zoner, 18 flasker , sort/rustfri

6.599 kr.

Opdag det ultimative vinkøleskab. Dometic C18B med 2 temperaturzoner og plads til 18 flasker tilbyder stil, elegance og perfekt temperaturstyring. Gør din vinoplevelse ekstraordinær.

Køb her

Varenummer (SKU): 7375901463003220 Kategori:

Gør dit vinkøleskab til den ultimative nøgle til din vinverden med Dometic C18B vinkøleskabet. Denne unikke vinkøler er ikke kun en enhed til opbevaring af dine vine, den er en æstetisk oplevelse i sig selv.

Med sin elegant sorte og rustfrie stålkonstruktion tilføjer dette vinkøleskab en touch af elegance til ethvert hjem. Det er designet til at imponere og passer perfekt ind i enhver form for boligindretning.

Dette vinkøleskab er udstyret med to separate temperaturzoner, der giver dig fuld kontrol over dine vine. Du kan opbevare hvidvin og rødvin ved nøjagtigt den rette temperatur, så de er klar til at blive nydt i perfekt tilstand. Aldrig mere vil du opleve at servere en vin, der ikke er optimalt kølet.

Du får også plads til op til 18 flasker vin i dette rummelige vinkøleskab. Med sine justerbare hylder kan du nemt tilpasse indretningen, så den passer til dine individuelle flasker, uanset om det er Bordeaux, Chardonnay eller noget helt tredje. Dit udvalg af vine vil altid være organiseret og lige ved hånden.

Det smarte design af dette vinkøleskab giver dig flere muligheder for placering. Du kan vælge at have det fritstående som et iøjnefaldende møbelstykke, eller du kan indbygge det under dit køkkenbord for at spare plads. Uanset hvad vil dette vinkøleskab være en absolut blikfang.

Så uanset om du er en vinelsker, samler eller bare nyder et godt glas vin i ny og næ, vil Dometic C18B vinkøleskabet give dig den ultimative opbevaringsløsning. Det er ikke bare et køleskab, det er en invitation til at udforske og nyde vinens verden.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dometic C18B vinkøleskab, 2 temperatur zoner, 18 flasker , sort/rustfri”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.